Aftal en Design konsultering

 

Få et uforpligtende møde i telefonen, over Skype, hos os eller i din virksomhed. Og lad os finde ud af, om der er noget vi kan arbejde sammen om.

Du kan se eksempler på ydelser, i en kort udgave herunder, eller mere udførligt, i menuen foroven.

^

Design

”Produktudvikling er for dyrt uden en Industriel Designer” Vi kan hjælpe dig den direkte vej fra ide til færdigt produkt.

I vores designproces tager vi udgangspunkt i analyse af muligheder og begrænsninger, for at skabe det bedste beslutningsgrundlag.

Hvis du regner på de totale omkostninger, i dit produkt udviklings forløb, vil det aller oftest være billigere at hyre os ind i en del af projektet.

Du slipper for fordyrende misforståelser og ender med et produkt, der står stærkere mod alle de andre, i markedet.

Vi kan medvirke til at dit projekt kommer sikkert i mål, og bidrage med alt fra strategisk planlægning og projektledelse til delydelser i designfasen.

Lad os tage en uforpligtende snak om produktudvikling.

^

Konstruktion

Vi kan tilbyde 3D CAD. konstruktion og visualisering af dine ideer.

Siden 2001 har vi brugt Solid Works til forskelligt artede opgaver, og kan levere filer i en lang række formater.

3D CAD konstruktion, giver et forbedret grundlag for videreudvikling og beslutningstagning tidligt i produktudviklingsfasen. Samt tidsbesparelse, optimeret projekt økonomi og reduktion af startomkostninger.

3D filer eller tekniske tegninger, er det du skal bruge hvis du vil spørge på priser på både produkter og værktøjer, i hele verden.

Med en 3D fil kan vi levere 3D printede prototyper i over 16 forskellige materialer. Herunder Metaller, plastarter, voks, gips, og gummilignende materialer. Til stærkt konkurrencedygtige priser.

^

Produktion

Med lang erfaring i maskinindustri, kan vi bistå med knowhow om materialer og produktions teknikker.

Mange års erfaring indenfor produktdesign, har givet os realistisk syn på formgivning i forhold til hvad der kan produceres.

Så hvis du ønsker realistiske innovative koncepter indenfor en fastsat økonomisk ramme, så er vi en mulig samarbejdspartner.

Gennem tiden har vi opbygget et netværk af under-leverandører, som leverer halvfabrikata til prototyper eller store og små serier.

Inhouse har vi værksteder med højteknologisk udstyr til produktudvikling, prototype, model og små serie fremstilling. Herunder CNC Fræsere, Drejebænk, 3D Printer, Vacuumformer, Plastbukker, alle svejsearter, savning, slibning osv.

Vi kan hjælpe dig med at vælge den sikreste vej, fra Ide til færdigt Produkt.

Lad os finde den bedste måde til at få dit produkt i markedet. Ring 4126 6709   Man. – Fre. 900 – 1800.